İnternetten Vergi borcu sorgulama ve ödeme

Vergi borcum varmı, tc kimlik no ile vergi borcu sorgula, vergi borcu sorgulama, internetten vergi borcu ödenebilirmi, vergi borcu öğrenme, vergi borcu nereden öğrenilir, internetten vergi borcu nasıl ödenir...

Vergilere zaman içerisinde sık sık af getiriliyor olsa da, vergilerle beslenen bir ekonomiye sahip olduğumuz ve yüksek vergi oranları nedeni ile özellikle esnaf kesimden vergi borcu olmayan hemen hemen yok gibi maalesef.


Bazı arkadaşların vergi borcu olduğundan bile haberi yok maalesef ve dolayısı ile oldukça zor durumlarda kaldıkları zamanlar olabiliyor. Ancak Maliye Bakanlığının uygulaması sayesinde artık insanlar internet ortamı sayesinde vergi borçlarını kısa sürede öğrenebiliyor, ve maliyelerde uzun kuyruklarda beklemeden internet üzerinden ödeyebiliyor.

TC kimlik numaranız ile mükellefi olduğunuz vergi borcunuzu öğrenebilimek için Alt tarafta verdiğimiz butona tıklamanız yeterli olacaktır. Burada kimlik numaranızı girdikten sonra, taşıt, emlak ya da diğer mal varlıklarınıza ait tüm borçlarınız ortaya çıkıyor.

vergi borcu sorgula

0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->