Ana Sayfa » , » Emekli maaşı kesinti sorgulama tc kimlik no ve edevlet şifresi ile nasıl yapılır ?

Emekli maaşı kesinti sorgulama tc kimlik no ve edevlet şifresi ile nasıl yapılır ?

Emekli maaşlarınızda kesinti oldu ise bunu nasıl öğrenebilirsiniz ?

Emekli maaşlarınızdaki kesintiyi sorgulamak için öncelikle PTT Müdürlük’lerinden e devlet şifresi almak zorunda olduğunuzu hatırlatmak istiyoruz. E devlet şifrenizi aldıktan hemen sonra TÜRKİYE GİRİŞ sayfasına girdikten hemen sonra en üstte bulunan hemen aşağıdaki resimde de yeşil olarak  işaretlediğimiz “ e-devlet şifresi” yazan bölüme tıklayacaksınız.
Yukarıda belirtilen yeşil bölüme tıkladıktan sonra hemen aşağıda bulunana şekilde açılacak olan pencereye TC kimlik numaranızı ve PTT Müdürlüğünden aldığınız e-Devlet şifresini girip Gönder butonuna basacaksınız.
kesinti sorgulamasi
Yukarıda belirtilen yeşil bölüme tıkladıktan sonra hemen aşağıda bulunana şekilde açılacak olan pencereye TC kimlik numaranızı ve PTT Müdürlüğünden aldığınız e-Devlet şifresini girip Gönder butonuna basacaksınız.


Bu yukarıdaki bölüme gerekli bilgileri yazdıktan sonra sistem, yoğunluktan dolayı sizi biraz bekletebilir. İşlem sonuçlanana kadar lütfen başka bir şey yapmayıp sistemin sizi online konuma getirmesini bekleyiniz. Yoğunluklardan dolayı sistemde ağırlaşma olabilir giriş yapamaz iseniz lütfen daha sonra deneyiniz.
Sisteme giriş yaptıktan hemen sonra sol üstte bulunan sorgulamalar linkine tıklayabilir ve hangi emekli grubuna dahil iseniz onun sorgulamasını yapabilirsiniz. İşlemi bilmeyen ve yapamayanlar için. Sisteme giriş yaptıktan sonra lütfen aşağıdaki sizin için verdiğimiz linke tıklayınız.

4A Emekli aylığı kesintileri listesini görüp hangi gruba dahil iseniz buradan yapılan kesintilerin nevisini ve ne kadar kesinti yapıldığını tek tek görebilir ve sorgulayabilirsiniz. Bu konu ile alakalı sıkıntı yaşayan kişilerin bu konu altından bizlere sorularını iletmelerini istiyoruz. Gerekli yardımı bu konunun altından sizlere yapacağız.
Kaynak : SGK.NET






0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->