Emeklilik başvurusu takip sorgulama

Emeklilik sorgulama, emeklilik takip, emeklilik başvuru sonuç öğrenme, tc ile emeklilik başvuru sorgulama, şifresiz emeklilik sorgulama, cep telefonu ile emeklilik başvurusu sorgulama ...

Hızla gelişen teknoloji dünyayı ayaklarınıza getirirken devlet kapısında yapacağınız meşakketli işleride kolaylaştırıyor. İnsanlar artı devletin geliştirdiği internet ağı sayesinde uzun kuyruklar beklemeden işlerini ev ortamında internet üzerinden halledebiliyor.
Bununla ilgili son gelişmelerden birini de İstanbul Sosyal Güvenlik Müdürlüğü duyurdu. Müdürlükten yapılan açıklamada, müdürlük bünyesinde geliştirilen kurumsal “Emeklilik Takip Sistemi” programı sayesinde sigortalılar emeklilik müracaatlarında, müracaat formunda belirttikleri TC kimlik numarası ve GSM numaraları ile herhangi bir sosyal güvenlik merkezine gitmeden emeklilik müracaatının durumunu, hangi yazışmaların yapıldığını ve tahsis talep neticesini online olarak yapılabilecek.Bunun için ilk olarak aşağıda sunduğumuz butona tıklayarak sorgulama sayfasına ulaşmanız gerekiyor.


Buradan sisteme giriş yaptıktan sonra TC Kimlik numaranızı ve başvuru esnasında verdiğiniz cep telefonu numaranızı giriniz.
Başvuru esnasında cep telefonu numarası vermediyseniz cep telefonu kısmına 0(000) 000 00 00 giriniz.
Tahsis talebinde bulunan sigortalılar “Emeklilik Takip Sistemi” programı sayesinde tahsis talep sürecini online olarak takip edebilecek, herhangi bir evrak eksikliğinde kendisine bilgi verilmesini beklemeden sürece müdahale edebilecek ve daha kısa sürede maaş bağlanmasına katkı sağlayabilecek.


0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->