SGK ilk işe giriş tarihi sorgulama

ilk işe giriş tarihi ssk, ilk işe giriş tarihi nasıl öğrenebilirim, ne zaman işe girdim,
işe ilk giriş tarihini öğrenme, ilk işe başlama tarihi ssk, ilk işe başlama tarihi öğrenme, ilk işe başlama tarihi sorgulama...

Sgk ilk işe başlama tarihinin, direkt olarak emeklilik tarihine etkisi nedeni ile sosyal güvenlik sistemimizde önemi çok büyük, zira emeklilik işlemlerinde ilk işe giriş tarihinden bugüne kadar geçen süre ile emeklilik başvurularınız değerlendirilerek karara bağlanıyor. Ayrıca yeni bir işe başlayanlardanda istenen bir bilgi bildiğim kadarı ile. Dolayısı ile bu sayfamızda zahmetsiz bir şekilde ilk işe başlama tarihinizi öğrenmeniz konusunda sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. İlk olarak sayfanın en altında sunduğumuz butona tıklamanız gerekecek.

Ardundan sırası ile T.C Kimlik No, Nüfus İl, Cilt No, Doğum Yılı bilgilerinizi doğru bir şekilde girdikten sonra harf ve rakamlar şekilde gösterilen doğrulama kodunu girip sorgula butonuna basıyoruz. Eğer başarılı bir şekilde giriş yaparsanız aşağıdaki görüntü ile karşılaşacaksınız.

Fotoğrafda örnek verdiğimiz gibi hizmet dökümünüzde gördüğünüz alanın en üstündeki mavi renk ile işaretlediğimiz bölge 1996 yılı SSK İlk İşe Giriş tarihidir. Bu yılı baz alarak emeklilik hesaplama işlemlerini yapabilirsiniz.




0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->