SGK Provizyon Sorgulama

sgk provizyon sistemi, sgk provizyon alma,sgk provizyon açtırma, sgk provizyon kontrol, sgk provizyon reçete girişi, sgk provizyon süresi...

Teknolojinin verdiği rahatlıkla artık devlet dairelerinin gri kapılarında bekleme olayı sona erdi. Örneğin ülkemizde hem çalışanların hem de emeklilerin kendileri ve bakmakla yükümlü oldukları aileleri için sağlık yardımlarından yararlanabiliyor olup olmadıklarını kontrol etmelerini sağlayan bir sistem var. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK'nın hizmete sunduğu bu sistemle provizyon sorgulamasını evinizden veya işyerinizden rahatlıkla yapabiliyorsunuz.
Bu uygulamaya ulaşabilmek için alt kısımda vermiş olduğumuz butona tıklamanız yeterli olacaktır...

Butona tıkladığınızda açılan sayfa içerisinde ilk olarak T.C. kimlik numaranız, doğum tarihiniz, nüfus cüzdanınızda yazan cilt numaranız ve nüfusa kayıtlı olduğunuz il bilgilerini girmeniz gerekmektedir. Daha sonra en altta yer alan güvenlik kodunu da girdikten sonra sorgula sekmesine tıklamanız gerekmektedir.
SGK provizyon sorgulama işleminiz için sağ kısımdaki liste içerisinden provizyon sorgulama sekmesine daha sonra açılan alt kategoride sağlık provizyon sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Sayfada açılan pencerede ise sorgulama tarihini girerek sorgula sekmesine basmanız gerekmektedir. Böylece SGK provizyon sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz.


provizyon sorgulama

0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->