Ana Sayfa » , » İnternetten Trafik Cezası Sorgulama-Ödeme

İnternetten Trafik Cezası Sorgulama-Ödeme

Kredi kartı ile trafik cezası ödeme, internetten trafik cezası ödeme, trafik cezası sorgulama, plaka ile trafik cezası sorgulama ödeme...

Merhaba arkadaşlar bu sayfada iseniz muhtemelen yediğiniz bir trafik cezasını internet üzerinden nasıl yatıracağınızı hakkında bilgi edinmeye çalışıyorsunuzdur. Dolayısı ile öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletelim. Yediğiniz ceza maddi anlamda yüklü bir ceza olabilir, üzülmeyin, cana geleceğine mala gelsin.

Gelelim konumuza, efendim ilk olarak hemen alt taraftaki butona tıklayarak Gelir İdaresi Başkanlığı İnternet Vergi Dairesine giriş yapıyorsunuz.








trafik cezası ödeme

Burada karşınıza hemen aşağıda resmini gördüğünüz, Gelir İdaresi Başkanlığı İnternet Vergi Dairesinin sorgulama ekranı çıkıyor. Bu ekrana aracınızın plaka bilgilerini, TC kimlik numaranızı ve aracınızın ruhsatında kayıtlı olan trafik tescil tarihini giriyorsunuz. TC kimlik numaranızı girdiğiniz zaman vergi kimlik numaranıza gerek kalmıyor. Daha sonra ekrana trafik cezası ve borç bilgileriniz geliyor ki buradan ödeyeceğiniz ceza veya vergiyi işaretleyip öde seçeneğini tıkladığınızda kredi kartı bilgileriniz isteniyor. 


0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->