Ana Sayfa » , » 2014 Özel Hastane Fark Ücretleri TIKLA ÖĞREN

2014 Özel Hastane Fark Ücretleri TIKLA ÖĞREN

2014 özel hastane fark ücretleri ne kadar, hangi hastaneye ne kadar fark ücreti ödenecek, en ucuz özel hastane fark ücretleri, özel hastane fark ücreti sorgulama...


Artık hastaneye gitmeden 2014 yılı için alınacak fark ücretlerini hemen öğrenebileceksiniz.
Özel hastaneler sigortalıdan artık 2 kata kadar ilave ücret talep edebiliyor. SGK, kendi internet sayfasına koyduğu özel bir yazılımla, sigortalıların kaç TL ilave ücret vereceğinden, hekimlerin özgeçmişlerine kadar önemli bilgiler sunuyor. SGK’nın özel hastanelere gidecek sigortalılara yönelik hazırladığı bu yazılımın adı “Hastaneni Seç, Doktoruna Ulaş”… Bu uygulamayla çalışanların ve hak sahiplerinin özel hastaneye gittiklerinde kaç TL ilave ücret verecekleri önceden öğreniliyor.


Amaç; sigortalıların özel hastaneler karşısında mağduriyetlerinin, şikâyetlerinin sona erdirilmesi. Sigortalı bilgisayarın başına oturuyor, ilk olarak kendi il veya ilçesinde gitmek istediği SGK ile anlaşmalı özel hastaneyi belirliyor.
Sağlık şikâyetine bağlı olarak o hastanede ilgili bölüm olup olmadığını görebiliyor, ilgili branş varsa yine o branştaki hekimlerden birisini bilgisayar başında seçiyor. Bu bilgisayar uygulamasında hekimlerin özgeçmişleri bile yer alıyor. Ancak bütün bu kolaylıkların ötesinde, sistemin en önemli noktası, hastanın, gideceği hastaneye ne kadar ilave ücret ödeyeceğini önceden görecek olması.

ozel hastane fark ucretleri 2014 tikla ogren

0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->