SGK Borcunu Kredi Kartı İle Ödeme

sgk ödemeleri,sgk kredi kartı ile ödeme,sgk kredi kartı ile borç ödeme,ssk kredi kartı ile ödeme


Merhaba arkadaşlar önceki yazılarımızda SSK primim düzenli yatıyor mu? konusu altında
ssk hizmet dökümüne internetten nasıl ulaşacağımızı anlatmıştık.Bu yazımızda da internetten SGK borçlarını Kredi Kartıyla nasıl yatırabileceğimizi anlatacağız

İnternetten Kredi kartı ile SGK ödemesi yapmak isteyen işverenler bu hizmetten faydalanabiliyor ve ödemelerini kolaylıkla yapabiliyorlar. Sgk ödemeleri için hazırlanan sayfada 4/A İşveren ödemeleri, 4B Sigorta ödemeleri ve diğer ödemeleri kısmı sorgu türünde yer alıyor. 4A işveren ödemeleri kısmını seçtiğiniz zaman işveren cari dönem, işveren geçmiş dönem, işveren 6111 yapılandırma, işveren ipc tahsilatı, işveren icra dosya tahsilatı, taksit tahsilatı, icra taksit peşinatı ve icra toplam borç tahsilatı gibi bölümler SORGU TİPİ kısmında karşınıza çıkıyor. Bunlardan en çok kullanılan kısım olan İşveren cari dönem veya işveren geçmiş dönem kısmını seçerek işveren sicil no’sunu seçme kısmına gelebilirsiniz. Sgk işveren sicil nosu 26 rakamdan oluşuyor. Bunu bağlı olduğunuz muhasebecinizden veya bulunduğunuz ilin ticaret odalarından telefon ile de öğrenmeniz mümkün. Örneğin İstanbul için ito, Sakarya için Satso gibi. Bu bilgileri girdikten sonra size alt pencerede borç bilgilerini gösteren bir kısım açılıyor. Buradan devam ederek sgk borçlarınızı kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

Bir diğer ödeme yöntemide bankalara otomatik ödeme talimatı vermek veya banka uygulamalarından sgk ödemelerini yapmaktır. Örneğin işbank sgk ödemelerinde sadece 1 tl almakta ve ödemeleri yaptığınız sürelerde ise size maxi puanlar vermektedir. Akbank ve diğer bankalarda da bu şekilde sgk ödemelerini yapmak mümkündür.


KREDİ KARTIYLA SGK ÖDEMESİ YAPMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->