Kredi Dosya Parası Almak İçin İzlenmesi Gereken Yol (Güncel)

kredi dosya parası,banka dosya paralarını iade ediyor,banka dosya masrafı iade,kredi dosya parası iadesi,dosya parası için nereye başvurmam gerekir.Bankalar kredi dekontu için ne kadar alıyor.


Arkadaşlar hatırlarsanız Bankalar Dosya Paralarını Geri Veriyor başlıklı makalemizde anlattığım gibi bankalardan çektiğiniz kredilerin dosya parasını geri almanız mümkün.Bunun için izlenmesi gereken yol öncelikle krediyi çekmiş olduğunuz banka şubesine gideceksiniz o şubeye gitmezseniz diğer şubeler dekontu vermiyor. Bu dekont için İş bankası 5.25TL Finansbank 5 TL Halkbankası 52 TL Ziraat Bankası 30TL ve Garanti Bankası 70 TL alıyor.Sanki çok büyük iş yapıyor da 70 TL alıyor işinizi yokuşa sürüyor resmen.

Ama şunu belirtmek istiyorum o bankaya ödediğiniz ücret dekontunu kesinlikle atmayın.Dosya Parası dekontu ve o dekontu almak için ödediğiniz dekontu alıp ikametinizin bulunduğu kaymakamlığa gidiyorsunuz.ve oradan ikematgah belgesi alıyorsunuz ve ayn kaymakamlığın için de Tüketici Hakem Heyeti var eğer 1200 TL nin altında ise Tüketici Hakem Heyetine 1200TL üstünde ise Tüketici Mahkemesine başvuruyorsunuz.

Tüketici Hakem Heyetine Dosya Parası dekontu,o dekontu almak için ödediğiniz dekontu ve ikametgahı 2 şer tane fotokopi yapıp mavi dosyada veriyorsunuz onlar hesaplayıp bilgisayardan matbu dilekçe çıkarıyor sizde imzaladıktan sonra 3-4 ay beklemeye başlıyorsunuz.Şu sıralar herkes başvurduğu için süre uzayabilir.
Şunu unutmayın arkadaşlar hakkınızı aramazsanız,hakkınızı yiyen çok olur.

1 yorum :

  1. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->