E-Devlet şifresi nasıl alınır nasıl değiştirilir

E-Devlet şifresi nerden nasıl alınır e devlet şifresi nasıl değiştirilir e devlet şifresi almak için neler gerekli e-devlet şifresi ücretlimi ne kadar...

Malumuuz devir teknoloji devri ve artık günümüzde biraz zamanların devlet dairelerinin uzun kuyruklarında saatlerce bekleyerek yaptığımız yada yapamadığımız bir çok işlemi internet üzerinden E-Devlet sitesinden kısa bir zamanda halledebiliyoruz. Tabi bunun içinde hemen hemen E-Devlet sayfalarında şifremiz isteniyor. Bir çok insan internete ve bu sisteme yabancı. Dolayısı ile gelin bu sayfamzıda e-Devlet şifresi nasıl alını ve nereden alınır başlığı altında bu konuya bir el atalım.
E-Devlet şifrenizi içeren zarfı PTT merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T.C. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz. Şifre ilk alındığında PTT tarafından işlem masrafı olarak 2 TL tahsil edilmektedir. Şifrenin kaybedilmesi, unutulması vb. durumlarda PTT’den alınacak her şifre için ayrıca 4 TL ücret ödenmektedir. Bu masraf dışında herhangi bir yıllık ücret ödenmesi söz konusu değildir.
E-Devlet Şifresini nasıl değiştiririz ?
E-Devlet şifremizi aldıktan sonra akılda kalıcı olması adına sürekli kullandığınız ve ezbere bildiğiniz bir şifre ile değiştirmek isteyebilirsiniz. Bunun için hemen aşağıda bulunan linke giriş yapıp ilk aldığınız ve değiştirmediğiniz şifrenizi giriyorsunuz.
E DEVLET GİRİŞİ >>>>>>TIKLAYINIZ 
Giriş yaptıktan sonra arkadaşlarım hemen aşağıdaki linke tıklıyorsunuz. Sağ üstte profilim bölümüne tıklayın yada aşağıdaki linke tıklayın arkadaşlarım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM >>>>>>TIKLAYINIZ

0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->