İsimle Ssk Sgk Hizmet Dökümü Sorgulama nasıl yapılır ?

ssk sorgulama isimle, ssk gün sorgulama isimle, SGK Şifresiz Gün Sorgulama, ssk gün sorgulama şifresiz, isimden ssk sorgulama, şifresiz ssk, isimle ssk sorgulama, sigorta gün sorgulama, şifresiz ssk gun sorgulama...

SGK sicil numaranız ve e-devlet şifreniz olmadan  sgkbilgileri.blogspot.com olarak aşağıda sunduğumuz yönlendirmeler ile rahatlıkla ssk hizmet dökümünüzü alabilir sgk gün sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle aşağıda size verdiğimiz bağlantıya tıklayarak aşağıda resmini gördüğünüz ilgili sayfaya gitmelisiniz.

İSİMLE SSK GÜN SORGULAMASI >>>>> TIKLAYINIZ
Bu sayfada sizden T.C Kimlik No, Doğum Tarihi, Nüfus İl ve Cilt No.gibi bilgiler istenecektir. Bilgiler girilirken sizden herhangi bir şifre istenmeyecektir. SSK gün sorgulama isimle işleminizi E-Devlet şifresine ihtiyaç duymadan yapabileceksiniz. Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra aktarıldığınız sayfada, sol kısımda bulunan Hizmet Dökümü sekmesine tıklamanız gerekmektedir.
Bu sekmeye tıkladıktan sonra açılan menüde 4A Hizmet Dökümü seçeneğine tıklamalısınız. 4A Hizmet Dökümü sekmesine tıkladıktan sonra açılan sayfada SSK gün sayısı bilgilerinizi detaylı bir biçimde görebilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->