Elektrik borcu sorgulama

Tedaş borç sorgulama elektrik borcumu nasıl öğrenebilirim elektrik fatura sorgulama elektrik borç sorgulama elektrik borcu nasıl öğrenilir elektrik borcu nasıl sorgulanır elektrik borcu nereden nasıl sorgulanır... 

Merhaba değerli SGKbilgileri.Blogspot takipçileri, malumunuz bazı durumlarda elektrik endeks okuma personleinin bıraktığı faturalar elimize geçmiyor veya yazlık, yayla evi gibi mülklerimize belirli dönemlerde gittiğimiz için elektrik borcumuzu öğrenemediğimiz zamanlar oluyor. Dolayısı ilede elektiriğimizin borcundan dolayı kesilmesi gibi hoş olmayan durumlarla karşılaşabiliyoruz.
Bu sayfamızda bu mağduriyetinizi gidermek adına internet üzerinden elektrik borcumuzu nasıl sorgularız hep birlikte göz atacağız. İlk olarak hemen alt tarafta verdiğim linke tıklamanız yeterli olacak...

ELEKTRİK BORCU SORGULAMAK İÇİN >>>> TIKLAYINIZ  

Bu linki tıkladıktan sonra karşınıza aşağıda resmini göreceğiniz sayfa çıkacak. burada bilgileri elinizdeki ödenmiş veya ödenmemiş eski bir faturanıza bakarak dolduracaksınız.

İlk olarak bağlı bulunduğunuz ili seçmelisiniz. Bu adımı atladıktan sonra İşletme Kodu yazan kısmın karşısında bulunan iki haneli kutucukların ilkine ilinizin kodu otomatik olarak gelecektir. Kutucukların devamını ise faturanız üzeride bulunan ve aşağıda görselini sunduğumuz faturada kırmızı ile işaretlenen ilk yerdeki kodları gireceksiniz.
Abone numaranızıda girdikten sonra doğrulama kodunu girip sorgulatmanız yeterli olacaktır...
 
 
 

0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->