Kamu emeklileri için maaş sorgulama ve hesaplama

Emekli maaşı sorgula, emekli maaşı nasıl hesaplanır, memur emekli olacağı zaman ne kadar maaş bağlanır, meur emekli ikramiyesi hesaplama, devlet memuru emekli maaşı hesaplama, kamu personeli emekli maaşı sorgulama hesaplama, emekli sandığı maaş sorgulama, emekli sandığı maaş hesaplama...

Merhaba arkadaşlar, bu sayfada iseniz muhtemelen artık çalışma hayatını sonlandırıp, emekli olmayı aklınızdan geçiriyorsunuzdur. Dolayısı ile vereceğiniz her kararın arkasında olduğumuzu ve aklınıza takılan tüm soruları sayfalarımızda yanıtlamaya çalışacağımızı hatırlatmak istiyoruz.
Maaş ve ikramiyenizin hesaplamak için ilk olarak aşağıda sunduğumuz butona tıklayarak SGK 'nun 4C(Kamu Çalışanları) İkramiye ve Maaş Hesaplama ekranına ulaşmanız gerekiyor. Burada en az Derece, Kademe ve Aylık Tarihini alanlarını seçmek zorundasınız. Makam Temsil Görev Tazminat göstergeniz varsa ilgili alanı(Makam+Temsil+Görev Tazminat Göstergesi) giriniz. Bilmiyorsanız "Ünvan" kısmından ünvanınızı seçiniz.Yapılan maaş ve ikramiye hesaplamaları, sadece girilen bilgiler baz alınarak yapılmaktadır. Resmiyet arzetmemektedir.
Hesaplamalarda memur Özel Hizmet Aylığı Temel Aylık Taban Aylığı Kıdem aylığı makam aylığı kadrosuzluk aylığı bağlanacak aylık aylık ikramiye taban ikramiye Kıdem ikramiye Toplam ikramiye ek aylık gibi bilgilere ulaşacaksınız.

kamu emekli maasi

0 yorum :

Yorum Gönder

Bu yazıyı okudunuz mu
 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. SGK Bilgileri - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..
-->